Selecteer jouw casino door middel van onderstaande keuzelijst
Background
Alle Fair Play spellen
Diamond & Gold

Diamond & Gold

Merkur

5 rollen Inzet € 0,05 tot € 2,00
Diamond & Gold maakt onderdeel uit van Games Unlimited HD
Dit is een Cat B Spel. Dit wil zeggen een lager uurverlies van maximaal 30 en een hogere directe win van maximaal 80 Euro.
 
BASISSPEL
 
Creditmeter laat de waarde in eurocenten zien.
 
• Rollenspel
  • Er kan gespeeld worden voor een inzet van  5, 10 of 20 direct van de creditmeter - Het spel wordt gespeeld op 5 rollen met 5 winlijnen. - Alle prijzen van links naar rechts en van rechts naar links behalve de 5 in lijn prijzen. - Drie keer het SCHATKIST symbool op de middelste 3 rollen geeft 5 free games. - Het is mogelijk om free games binnen free games te winnen. 
 
• 20/0 spel
VERVOLGSPEL Clubmeter laat de waarde in eurocenten zien.
  • Het spel is gelijk aan het basisrollenspel. - Hogere inzetten 20+10, 20+20, 20+30, 20+40, 20+60, 20+80 en 20+180 worden met 20 cent van de creditmeter en gelijktijdig punten uit de clubmeter gespeeld. 
• Cash games (CG)
Hogere prijzen bestaan uit twee delen. De prijs + een aantal bonuspunten met de naam Cash Games (CG). Nadat de directe prijs is geïnd wordt op het bovenste scherm wordt het “Cash Game wiel” zichtbaar. In het midden van het wiel zijn het aantal actuele “Cash Games” zichtbaar. Met als inzet 20 credit-cent en een CG wordt er een spin op het wiel gegeven. Er zijn dan 3 resultaten mogelijk; Win 10 Euro, Win extra CG of verlies.