TWEE SPELERS WINNEN ELK EEN HALVE TON

TWEE SPELERS WINNEN ELK EEN HALVE TON

Het winnende kluisnummer van onze € 100.000 Bankrun die in 2020 heeft plaatsgevonden, is vanavond bekendgemaakt tijdens een ontzettend spannende live finale!

Het winnende kluisnummer werd tijdens een spectaculaire liveshow bekendgemaakt door onze Bomb Squad Girl. Na het opblazen van verschillende secties bleef uiteindelijk 1 kluis over met 1 ton cash. Het winnende kluisnummer was 1061 (sectie K).


Hoewel er 5 Fair Play Cards aan deze kluis gekoppeld waren, hebben maar 2 spelers hun pas gedurende de dag laten scannen. De ton werd daarom verdeeld over 2 Fair Play Cards... Dit betekent dat beide winners maar liefst € 50.000 cash hebben gewonnen! Congrats lucky players!


FPCARD NUMMER 028328 in Utrecht

FPCARD NUMMER 049507 in Weert


De actie was zowel in de casino’s als online via fplive.nl te bekijken. Aanwezigheid was in verband met de coronamaatregelen niet verplicht. Wel diende de Fair Play Card gescand te worden op de dag van de finale om kans te maken op de prijzen.

De actie vond plaats in 2020 maar door de lockdown konden we de winnaar nu pas bekendmaken.


Tijdens €100.000 Bankrun draaide het om het bemachtigen van zoveel mogelijk kluizen. In the Bank of Fair Play bevonden zich dit jaar maar liefst 2000 kluizen waaronder de winnende kluis met de ton! Hoe meer kluizen een speler wist te bemachtigen, hoe meer kans op het winnen van de hoofdprijs.


18+ Speel Bewust

Speel met hart en verstand & houd afstand

Fair Play Card